SpeurNeus Boekje

Voor de SpeurNeus-boekjes heeft ToonWorkz een basisstramien ontwikkeld dat inmiddels is uitgetest (en goed bevonden) door duizenden kinderen.

Inhoud

Het SpeurNeus-boekje wordt uitgevoerd in een staand A5 formaat in een standaard omvang van 20 pagina’s. De uitgaven starten met een korte inleiding over de geschiedenis van het dorp, de stad of regio en het bijbehorende thema. Gemiddeld telt iedere pagina één à twee foto’s en een illustratie. Bij voorkeur zijn de teksten kort en krachtig. De praktijk leert dat opdrachtgevers zelf de teksten en het (overige) beeldmateriaal aanleveren, maar desgewenst kunnen wij op basis van aangeleverde gegevens ook teksten schrijven.


Illustraties

Goede fotografie is in deze uitgave erg belangrijk, met name omdat foto’s regelmatig paginagroot worden geplaatst. Desgewenst kunnen wij de fotografie voor u verzorgen. Tot slot kan een dergelijk uitgave worden voorzien van illustraties. Hiervoor kunt u putten uit een database met enkele tientallen karakters (zie Cartoonfiguren).


Het stramien is uitgetest (en goed bevonden) door duizenden kinderen.


Keuzemenu

Wat doet u als opdrachtgever zelf, wat niet? Door bepaalde onderdelen binnen uw eigen organisatie te doen, bespaart u op de kosten.

SNVordenTotaal
Technische specificaties

Omslag: 4 pag.
Binnenwerk: 16 pag.
Formaat: 148 x 210 mm
Druk: Fullcolour
Minimale oplage: 250
Moderne fotografie: 20 ex.
Historisch beeldmateriaal: 10 ex.
Illustraties (incl. kaart): 15 ex.
Tekst: 2.000-2.500 woorden


Extra mogelijkheden

Naast het vervaardigen van een SpeurNeus-boekje en SpeurNeus App, is er ook de mogelijkheid een website, filmpjes, folders en dvd’s te laten maken. Kijk voor filmpjes en websites die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt op: www.toonworkz.nl


Informatie

Wilt u meer weten over de SpeurNeuzen-uitgaven of een afspraak maken?
Neem dan contact op met Derk-Jan Rouwenhorst, tel. (06) 23 55 09 29 of email: derkjan@toonworkz.nl